Electrum Eco Stencil Printer Ink - 4oz/120ml
Electrum Eco Stencil Printer Ink - 4oz/120ml

Electrum Eco Stencil Printer Ink - 4oz/120ml

Fiyat : ₺4.140,00(KDV Dahil)

Electrum ECO STENCIL Stencil Yazıcı Mürekkebi - 4oz.
Sanatçılarının vakitlerinin daha çoğunu dövme uygulamasına ayırabilmeleri için geliştirilen özel formülasyonuyla Electrum ECO STENCIL Stencil Yazıcı Mürekkebi tasarımınızı elle şablonlamakla vakit kaybetmenizi önler. 
Electrum ECO STENCIL Stencil Yazıcı Mürekkebi - 4oz ile otoğraf referansınızı kullanarak doğrudan bir masaüstü yazıcıdan son derece hassas şablonlar yazdırabilirsiniz. Sadece yazdırın, aktarın ve solmadan veya bulaşmadan saatlerce dayanacak bir şablonla dövme yapın!

NOT - Bu ürün 4 ozluk bir şişe Electrum ECO STENCIL mürekkebi içerir. Eco Tank yazıcıdaki dört hazneyi tamamen doldurmak için İKİ şişeye ihtiyacınız olacaktır. Bununla birlikte, sadece bir şişe ile şablon boyutlarına ve karmaşıklıklarına bağlı olarak 3.000'den fazla şablon yazdırabilirsiniz.


Nasıl Çalışır?
Electrum ECO STENCIL Stencil Yazıcı Mürekkebi kullanmak çok kolay!
YENİ bir Eco Tank Yazıcı satın alın. 
Depoları doldurun ve son derece ayrıntılı şablonlar basmaya başlayın!
Bu metil menekşe bazlı dövme şablon mürekkebi yalnızca Epson Eco Tank Yazıcılar ile çalışır. Ürettiği hazır şablonlar, Premium Tattoo Skin Prep ve Stencil Repositioner veya Premium Tattoo Stencil Primer gibi diğer Electrum ürünleriyle birlikte kullanıldığında bir saat veya daha uzun süre dayanacaktır.

LÜTFEN DİKKAT - Electrum Supply, mürekkep herhangi bir nedenle mürekkep püskürtmeli yazıcınızda çalışmazsa sorumlu olmayacaktır. Tüm satışlar nihaidir. Bu Stencil Yazıcı Mürekkebinde iade yoktur. Yazıcınızda üçüncü taraf mürekkeplerin kullanılması üreticinin garantisini geçersiz kılabilir.

Bakım ve Koruma
Uzun süre boşta kalan yazıcıların tıkanmış mürekkep kafalarıyla ilgili potansiyel sorunlar yaşamamak için yazıcınızı temiz tutmanız çok önemlidir. Bunun nedeni, mürekkebin püskürtme uçlarının içinde ve çevresinde kurumasıdır, bu da baskı kalitesinin düşmesine neden olur.

Mürekkep püskürtme uçlarının tıkanmasını önleyin
Mürekkep püskürtmeli yazıcı bölümlerinin tıkanması, yaşı ne olursa olsun, sık karşılaşılan bir sorundur. Tıkanma, mürekkep kurudukça oluşan tıkanmalar kaynaklı meydana gelir. Sonuç olarak, püskürtme uçlarını ıslak tutmanın en iyi yolu sık sık yazdırmaktır.
Haftada bir kez test sayfası yazdırmak, yazıcınızı haftalarca veya aylarca gözetimsiz bırakmaktan daha iyidir. Sonuç olarak, yazıcınızın mürekkebi daha uzun süre temiz kalır. Ayrıca bu kolay adım, yazıcınızın mürekkep püskürtme uçlarının gelecekteki baskılar için temiz kalmasına yardımcı olabilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR