Dövmeye vazelin sürülür mü? Kaç gün sürülür?

Dövmeye vazelin sürülür mü? Kaç gün sürülür?

Dövme yaptıran herkes bedenine yaptırdığı bu eseri bir an önce sergilemek ve onun hep canlı kalmasını ister. Bu sebeple dövme iyileşme sürecini hızlandıran ve canlılığı koruyan kremlere ihtiyaç duyar.

Her alanda olduğu gibi dövme alanında da kulaktan dolma bilgiler ve alışkanlık olmuş davranışlar mevcuttur. Vazelin tarzı petrol türevi kremler de buna örnektir.

 

Dövme yapıldıktan sonra mikrop kapmaması için sudan koruma maksadıyla vazelin kremler sürülürdü. Ancak günümüzde oldukça gelişmiş dövme koruma bantları mevcut. Bu dövme koruma bantları sayesinde hem dövmenizi enfeksiyon riskinden korurken hem de iyileşmelerini hızlandırabilirsiniz.

 

İdeal dövme bandı ya da streç filmleri konusunda Tattoobull’un yenilikçi ürünü TattooBull Repairing Strech Film Dövme Sonrası Koruyucu Bant Film öne çıkmaktadır. Sağlıklı ve kolay bir dövme tedavi süreci için bu ürünü hemen satın alın.

 

Dövme sanatçıları vazelin ürünlerini dövme uygulaması sırasında kullanmaktalar. Vazelin yerine farklı glide/kayganlaştırıcı ürünler de tercih edilebilir. Bu biraz dövme sanatçısının kullanım alışkanlıklarına göre değişmekte. Ancak günümüzde petrolden üretilmiş, alerjik olabilecek vazelin tarzı kremler yerine anti alerjik, ekolojik ve vegan seçenekler öne çıkmakta. Farklı dövme vazelin ve glide ürünleri için sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.

 

Dövme Sonrası Bakım İçin Öneriler

Dövme sonrası hangi ürünü sürmeliyim?
Dövme sonrası bakım için dövme için özel olarak üretilmiş bakım kremlerini kullanmanızı önermekteyiz. Farklı dövme sonrası bakım kremleri için web sitemizin ilgili kategorisinde size en uygun ürünü bulabilirsiniz.

 

Dövme sonrası vazelin mi krem mi sürmeli?
Dövme sonrası bakım için vazelin yerine doğal nemlendirici etkili dövme bakım kremlerini kullanmanız daha iyi olacaktır. Vazelin dövme yapıldıktan sonra suyu cildinizden uzak tutmaktan başka bir koruyucu etki de bulunmaz. Ancak dövme bakım kremleri cildi onarır, besler ve nemli kalmasını sağlar.

 

Tattoobull’un özel olarak ürettiği dövme bakım kremleri doğal bileşenleri ile cildin doğal nem dengesine kavuşmasını sağlarken dövmelerin canlılıklarını korumak için etkili bir formüle de sahiptir. Tamamen bitkisel bileşiklerden üretilen Tattoobull Vegan Aftercare krem bu ürünler arasında öne çıkmakta. Bu ürünü satın almak için hemen tıkla.

 

Vazelin dövmeye zarar verir mi?
Vazelin dövmenize doğrudan bir zarar vermez. Ancak uzun vadede herhangi bir koruyucu etkisi olmayacaktır. Dövmeler her ne kadar kalıcı olsalar da güneşin ultraviyole ışınları onları solduracaktır. Bu sebeple yoğun güneşe çıkacağınız zaman yüksek faktörlü güneş korucularını kullanmanızı öneririz.

 

Profesyonel bir dövme stüdyosu ve dövme sanatçısına gittiğiniz zaman size dövmenizi iyileştirmek ve korumak için doğru ürün prosedürleri gösterecektir. Siz bireysel olarak ürünün çevreye duyarlı, vegan veya antialerjik olmasını istediğinizi onlara belirtebilirsiniz. Kulaktan dolma bilgilerle ürün kullanmak yerine sektörün profesyonellerine güvenmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Etiketler: Aftercare, Dövme, Dövme Bakımı, Vazelin
Kasım 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR